Söker du ett nytt arbete

Oavsett om söker ett nytt jobb eller om du vill etablera dig på arbetsmarknaden i Sverige så kan vi Avilon hjälpa dig. Vårt fokus ligger alltid på att matcha och hitta ett arbete som passar både dig som jobbsökande och arbetsgivare.

Vi är godkänd leverantör till Arbetsförmedlingen inom Kundval rusta och matcha (KROM). För att delta i vårt program behöver du vara anvisad av Arbetsförmedlingen till rusta och matcha. Prata med din arbetsförmedlare eller kontakta oss så hjälper vi dig!

| Är du ny på arbetsmarknaden?

Vi på Avilon har kunskap att hjälpa dig som är ny på arbetsmarknaden att hitta ett jobb som passar. Målet är att matcha dina erfarenheter och utbildning på bästa möjliga sätt! Kontakta oss eller fråga Arbetsförmedlingen om oss så kommer vi tillsammans hitta ditt nya jobb.

Enklast är att att uppge vårt KA-nummer 10070239.

Glada människor som hittat nytt jobb

| Utbildning

Då många jobb kräver att man har en grundläggande utbildning och erfarenhet så kan vi hjälpa dig hitta rätt utbildning för dig.

Känner du att språket är ett hinder för att komma in på arbetsmarknaden? Behöver du komplettera din utbildning? Inga problem. Kontakta oss så kommer vi tillsammans fram till den bästa lösningen för just dig.

Klicka på knappen och fyll i alla fält eller ring oss direkt!

Studenter som utbildar sig